…cikgu bahasa inggeris (morning session) yang memang tertoleh-toleh tak puas pandang. Kau ingat-ingat siapa, mestilah tak lain tak bukan auntie akulah tu. Berbalik pasal suara yang kedengaran tadi aku meninjau-ninjau…

…dia pandang kat saya. saya buat buat tak pandang aja. Macam tak nampak. dia senyum. saya pun senyum. makcik Fisya tak marah. saya tak pandang lama. saya malu tengok. Sebab…

…bila kena batang sebesar dan sepanjang itu, Kak Mei tak berdaya menahan sedapnya. Cuma setelah kena tiga round tadi, terasa sakit-sakit vagina nya. Maklumlah, vagina yang kecik begitu kena hentam…

…baik tak jugak la. tapi jahat saya macam itu jer la. setakat hisap ganja. sesekali togok air setan. Tapi perempuan saya tak main. Bohongla kalau saya tak minat atau tak…

…” Rizas memberi tahu saya. “Ooo ambil peluang ye, tak baik Wolli buat macam tu, ” tegur saya. “Habis tue kalau mintak ingin tengok, mesti Mak Ngah tak kasi punya,…

…benih lelaki bolehh membuat pompuan awet muda. Hari itu saya memandu pulang dng perasaan yg amat puas. sepuas puasnya. tak terkisahlah walaupun bnr saya telah terkena guna guna dukun siam…

…“Oh…dah selalu tengok gambar macam ni ya..” ujarnya. Aku takut tak menjawap. Dia masih tak pandang muka aku. “Selalu ke tengok gambar macam ni?”soalnya lagi. “Tak pernah” jawab ku pendek….

…sendiri nanti orang ‘belasah’. Kena kebas. ! Hahaha. padan muke! Ok lah! tu diaorang punya story. Tak kesahlah! Walau camana pun, abang angkat saya tuh dahh jadi orang bisnis besar….